Sidor

måndag 23 januari 2012

Hej då Lotta. Hej Nigella!


Tanken var att vi skulle laga mat ur Lotta Lundgrens kokbok Om jag var din hemmafru i Kokboksklubben i januari/februari. Ju. Men det har varit stiltje här i bloggen. Inget nada null har hänt.

Detta visade sig ha en helt naturlig förklaring (och berodde alltså inte bara på att vår jetmotor Karin är bortrest) – varken jag eller Elisabeth blev sugna på ett enda recept i boken när vi bläddrade i den. Är det inte märkligt?

Vi älskar ju Lotta. Äl-skar! Vi älskade henne i Landet Brunsås och vi älskade hennes blogg. Och kokboken är snygg. Ursnygg. Men när två matnördar inte lockas av något i en ny kokbok är det ju något som inte stämmer.

Därför har Kokbokklubben fattat ett beslut. Vi lämnar i Lotta och sätter vårt hopp till en annan darling: Nigella. Under januari/februari ska vi alltså laga mat ur Nigellas kök: recept ur hemmets hjärta. Hoppas hoppas hoppas att den känns bra. Beställningen ligger i alla fall inne på Adlibris.

Förresten. Är det någon som har lagat något ur Lottas kokbok? Kan ni inte kommentera i så fall! Vilka recept bör vi testa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar