Sidor

tisdag 24 april 2012

Drömmar om nästa kokbok

Jag tror inte att jag är ensam om att inte vara over the roof över vår nya kokbok. Hoho ekar det tomt här på bloggen.

Karin? ... arin ... arin ... arin

Elisabeth? ... lisabeth ... beth ... beth

Näe. Inget svar.

Så länge fantiserar jag om nästa kokbok. Som kanske kan vara en med mingelmat? Är mycket pepp på Systrarna Eisenmans senaste. Eller kanske en bok med sötebröd? Vore inte det något? Mmm ...

//Erika

4 kommentarer:

  1. Ja, herregud. Det var ingen riktig hit det här. Jag har verkligen försökt. Och måste säga att nånstans gillar jag ändå upplägget med grönsaksskolan, men det brister lite grann i urvalet av recept. Alldeles för lite rena grönsaksrätter/vegetariska rätter. Och rätt trista bilder. Nåt mer recept ska jag nog ändå försöka mig på att prova. Skulle vilja plocka nässlor t ex, men var gör man det liksom? Jag kommer säkert att plocka nåt giftigt istället. Ångest.
    Efter det här debaclet så vågar jag inte andas en stavelse om raw food. :) Men jag är också intresserad av mingelboken. Och Lisa Lemkes nya verkar också bra. Kanske Sommarkalas av Hannu Sarenström? Sommar med systrarna von Sydow, är det för corny? Jag gillar ju Jamie, så Jamie grillar känns också intressant. Vilken skillnad på urval nu mot förra gången vi skulle välja. Vet inte vad man ska tro om Kitchen hero av den där nya brittiske kocken, men vi gjorde några fish cakes därifrån som var goda iaf.

    SvaraRadera
  2. Oooh, jag ska kolla upp alla dina förslag så att vi kan diskutera vilken vi ska gå med nästa gång. Bestämde vi något datum förresten? Känns som att vi borde ses ---> snart <--- !!

    SvaraRadera
  3. Jag hade precis spetsat in mig på att prova sparriskrämen med limeräkor, men håller verkligen med er om att boken är lite för trög för att inspirera till matlagning.

    jag tackar nej till raw food :)

    varför inte lite jamie? nu är det ju ändå grillsäsong och det kanske passar bättre än mingelmat? annars röstar jag på systrarna eisenman.

    plus - jag vill gärna ses. om inte bör vi boka in en dag innan alla vårdagar springer bort.

    SvaraRadera
  4. Jag kollade in Jamie grillar på adlibris. man kunde provläsa lite, och jag vill laga allt.

    SvaraRadera