Sidor

onsdag 27 november 2013

Chocolate Fudge

Igår kväll testade jag ett nytt recept från Roy Fares-boken. Chocolate Fudge.  
My oh my...
En hel påse mini-marshmallows, en burk kondenserad mjölk, 400 gr mörk choklad, valnötter... Ja ni hör ju. Kan ju inte bli annat än gott.
Ja detta receptet rekommenderas varmt!






4 kommentarer:

  1. Det låter nästan som ett julgodisrecept! Eller vad tycker du? Plus: tror du att jag kan ersätta valnötterna mot mandel? Min syster är en sån där allergiker du vet. Kanske till och med saltrostade? Vad tror du?

    SvaraRadera
  2. Ja kör på mandlar! jag har tänkt testa med pistagenötter. Saltrostade låter fab. Fudgen är ju vääääldigt söt så den mår nog bra av lite sälta.
    Härnäst tänkte jag nog testa Rocky Road - i dom är det både geléhallon och tranbär!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså PEPPEN på att börja laga saker snart. Längtar! Ska bara till Tyskland en sväng först, som sagt.
      Och angående pistagenötter: SÅ GOTT! Förra året fick jag ett smått sensationellt tips på julgodis med just kondenserad mjölk och pistagemandel. Ska se om jag kan hitta det åt dig. Återkommer!

      Radera
    2. Oh! Här är dom. Första kommentaren i det här inlägget:
      http://erikakanberika.blogspot.se/2012/12/arets-julgodis-chokladtryfflar-med.html
      Så fruktansvärt goda alltså. Och enkla! Och gjorda av Nigella = då vet man, eller hur? Plus: om du gör dom - se till att ha dom i frysen hela tiden. Det var eventuellt det som gjorde hela grejen? Näh! Men det blev väldigt gott så.

      Radera