Sidor

onsdag 6 mars 2013

Kyckling med äppelcider och grädde #2

Åh vad mycket gott jag vill testa i den här boken! Vi har också lagat denna kycklingrätt, precis som Erika, men är nog inte lika entusiastiska.
Det var gott, passade bra för både vuxna och barn, men tyckte nog att det var lite lite smaklöst.
Tyckte inte riktigt cidersmaken kom fram och såsen blev lite för blaskig.

För att få rätten att passa även de små så serverade vi med kokt potatis, sallad och bröd. Några barn åt mest potatis och bröd. Inte helt oväntat.

Men - med lite finjusteringar är den här rätten en bra söndagsmiddagrätt. Kanske reda av såsen lite mer, och mer kryddor.

Min man är något av en cocktailnörd och serverade franska drinkar som aperitif. Vi ska nämna att det finns ett drinkkapitel i boken, något som känns helt onödigt och rätt dåligt.
Drinkarna vi drack var bland annat Side Car och La Tomate (med Pernod).

Känner att jag låter väldigt negativ men vänta tills ni läst min recension av efterrätten!

/Elisabeth



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar