Sidor

fredag 5 april 2013

Omelett med ost och örter (deux)

Den här omeletten gjorde vi för nästan en månad sedan men jag har en rad bortförklaringar till varför jag inte bloggat om den än. Hör här: först döpte vi tvillingarna, sen hade vi visning av lägenheten två helger i rad: då bodde vi på hotell och sedan ute på landet, sen var det påsk. Ja, det här är i mitt tycke mycket värdiga bortförklaringar. Inte intressant? Ja men vad intresserar er då? Vad jag tyckte om omeletten? Ja det är klart att jag ska berätta det.

Jag älskade den. Så här: jag älskar omelett, jag älskar örter, jag älskar färskost och jag ä-hä-hälskar gruyere. Och i grund och botten är det vad som gör omeletten speciell: massor av örter och massor av ost.

Vill ni prova att laga den själv har jag fulskrivit in receptet i min andra blogg.

Bon appetit! som man säger.

/Erika

3 kommentarer:

 1. Men gud så snygg din omelett är jämfört med min. Hur bär du dig åt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, proffsar mig lite bara!
   Eller, hur menar du? Jag stekte den på medelsvag värme och vek försiktigt ihop den med hjälp av stekpannan när jag hällde ner den på tallriken. Obs: teflonpanna måste jag nästan ha för att det ska funka med hopvikningen. Men jag tycker att din ser precis lika aptitlig ut som min?

   Radera
 2. Din är så jämn och fin och hänger ihop bra, min ser liksom lite luggsliten ut i jämförelse. Men den var god, så det gör ju inte så mycket.

  SvaraRadera