Sidor

fredag 28 juni 2013

Special ribs

Revben är ju ett måste nu i grilltider, och när vi skulle ha gäster passade detta receptet perfekt.
Det är författarens personliga recept som hon tydligen lagar om och om igen, och det kan aldrig bli för mycket för det tar alltid slut :)

Så blev det nästan för oss också. Oj vad dom gick åt!

Detta receptet kommer vi definitivt laga igen.

En väldigt smart sak var att man ska koka revbenen i ugnen i cirka 1,5 timme (jag älskat saker som lagas i ugnen). Vanligtvis kokar jag revben i gryta men det här gick ju minst lika bra!
Glacen innehåller bland annat ostronsås, fisksås, kanel och sweet chili-sås, och det blir en alldeles lagom hetma och sötma.
En sak som jag dock saknar är serveringstips. Vad äter man till?
Vi serverade med grillade majskolvar och lite klyftad potatis.



1 kommentar:

  1. alltså dom där ribsen! ser så goda ut att jag dööör. måste laga. måste!

    SvaraRadera