Sidor

söndag 23 mars 2014

Kungen över alla lammburgare

En bra bonuseffekt med den här kokboksklubben är att den ibland hjälper till de där dagarna när man bara inte kan komma på vad man vill laga för mat. Istället för att då hålla på och leta och fundera i det oändliga efter exakt den där perfekta rätten (eh, ja, så kan det funka i mitt huvud ibland) kan man istället bara ta ett recept ur den aktuella kokboken och känna sig nöjd med det. 

Vid ett sånt tillfälle testade jag Jamies lammburgare - kungen över alla (lamm)burgare. Och ja, i all enkelhet var det här en riktigt, riktigt god burgare. Eftersom det var helg när jag lagade den hann jag dessutom med att baka hamburgerbröd från Junk food på riktigt till, win! 


De här lammburgarna serverades i alla fall med spenat, cheddarost som fick smälta på burgarna, snabbinlagd rödlök, tunna äppleskivor och (finhackad) jalapeno. Helt otroligt gott blev det faktiskt! Extra plus för tydliga, för att inte säga perfakta, stekanvisningar för burgarna. En ny burgarfavorit har sett dagens ljus här hemma, helt klart. 

/Karin

1 kommentar: