Själva grytan då? Jo, den blev också fantastiskt god. Lite svårt dock att säga om det var grytan i sig eller salsiccian som gjorde det, för den där salsiccian är verkligen en av mina favoriter just nu. (Köps på hötorgshallen alltså). Blev tvungen att göra några avsteg från receptet, dels fanns det inte färsk rosmarin på min lilla coop så det blev torkad istället och dels hade jag fått vanlig (krus-?) persilja i Ekolådan så det fick bli det istället för bladpersilja. Som vanligt när jag lagar salsiccia undrade jag om skinnet skulle bort eller inte och som vanligt slutade det med att jag tog bort det.
Kan också konstatera att om jag bara hade varit lite mer metodisk, samt inte gjort prinskorvsdjur till sonen och smakportionsgröt till dottern samtidigt så hade den varit väldigt lättlagad. Men den hade nog tjänat på lite mise-en-place inledningsvis. Och en bit levain som tillbehör. Sammanfattningsvis är jag dock mycket nöjd med mitt första försök och visst känns det lite extra härligt när man lagar mat med franska namn?
/Karin
Det är ju fruktansvärt komiskt att du och jag gått igång på exakt samma recept! Bra smak du har Karin :)
SvaraRaderaJag vill oxå göra korvreceptet!
SvaraRaderaDetsamma Erika! :) Elisabeth - gör't!
SvaraRadera