Jag har ju också gjort ett recept från Jamie grillar tidigare (som jag hittade i Jamie magazine en gång): nämligen Hummerburgare. Och det var så gott, så det tycker jag förtjänar att få vara med här också. Det här var lite trixigt att göra, men egentligen mest för att jag inte är van vid att hantera hummer, men med förenade krafter (jag lagade tillsammans med två vänner) lyckades vi få till det.
Hummern skulle egentligen grillas, men eftersom det var på hösten stekte vi den istället lätt, tillsammans med dijonsenap och olivolja.
Vi serverade den på ett gott bröd som vi rostade i ugnen, i övrigt följde vi receptet och hade tomatsalsa, hemgjord majonnäs, bacon, sallad och citron till. Och champagne. :)
Bilderna har jag lånat av en kompis.
/Karin
Men GUUUUD så gott! Det här receptet hade jag helt missat. Kan bero på att bilden i kokboken inte är så fin/lockande plus att den är i fiskdelen *ryser* Ska nog ta och kolla igenom den delen lite noggrannare.
SvaraRaderaVi kanske ska laga den när vi utvärderar? :)
SvaraRaderaJa! Geni!
SvaraRadera