"Jag håller på att älska ihjäl den".
"Och jag blir bara mer och mer övertygad om att det här verkligen är THE grillkokbok"
"Jamie grillar går från klarhet till klarhet".
"Ja vi gick ju som sagt all in på Jamie grillar här en kväll i maj. Rätt val kan jag säga :)"
Karin lagade 13 recept, Erika lagade 8 och Elisabeth 7.
PLUS
- Inspirationen! Bilderna!
- Resultatet - allt (nästan i alla fall) blev ju så gott!
- Mängden recept man ville prova, vi har alla kvar recept vi skulle vilja testa men inte hunnit med.
- Enkelheten. Väldigt få recept känns pretentiösa eller överarbetade. Det här är rätter som går att kombinera med umgänge och småbarnsliv.
MINUS
- Vissa ingredienser är inte direkt kända i Sverige - kan vara något översättaren borde fångat upp? (ett exempel är "Chilisås av karibisk typ")
- Några begrepp kunde förklarats mer, t ex "recado", som jag fortfarande inte är helt säker på vad det innebär. Visserligen kan man laga rätten ändå, men det är ju trevligt att lära sig.
BÄSTA RECEPT:
Karin: Hummerburgare. Men det fanns många som tävlade om platsen. T ex Fläsk med anchiote-recado och chili-friterade lökringar.
Erika: Ooooh. Så många som var SÅ bra! Men jag gillade nog de grillade mexikanska majskolvarna bäst – i alla fall om man ska se till hur många gånger jag gjorde dom.
Elisabeth: Mitt bästa recept var den där förrätten med crostini/bondbönor.
SÄMSTA RECEPT:
Karin: Makalös masalarub till fisk. Det var bara trist, fast det lät jättebra.
Erika: En potatissallad med baconströssel som jag inte ens bloggade om. Den var "sådär" man man säga. Trots baconströssel.
BETYG (skala 1 - 5, där 5 är högst):
Karin gav betyget 5
Erika gav betyget 5
Elisabeth gav betyget 4
/Karin
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar