Jag tänker att jag gör den där färskostförrätten med aprikos? Gjorde en snabb variant i helgen där jag la upp philadelphiaost på ett fat, ripplade över lite honung, kastade på flingsalt och strimlade aprikoser. SÅ GOTT! i all sin enkelhet. Till vår utvärdering vill jag göra som receptet säger: man värmer yoghurt och creme fraiche och får på så sätt en färskost. Yum!
Sen blir det vinägerkyckling till huvudrätt efter förslag från Karin. Den verkar enkel och god. Kyckling kokad i rödvinsvinäger. Vad finns där att inte gilla? Och till den ska man servera grönsaker. Har ni några önskemål Karin och Elisabeth?
Till efterrätt undrar jag om någon av er, kanske vår dessertdrottning Elisabeth, kan ta med något?
Hur låter det här?
/Erika
Åh det låter underbart!
SvaraRaderaVad säger ni om tarte tatin till efterrätt?
Det låter som en jäkla dröm Elisabeth!
RaderaÄr det ok om jag ändrar mig till päronpajen? Känner att tarte tatin blir lite svår att transportera...
SvaraRaderaSmart! Ja, det är klart att det är okej!
Radera